Monday 13 August 2012

Marcatelli abiye ayakkı kadınları baştan çıkarıyor


Özel davetlerin ve en şık kombinlerin vazgeçilmez ismi Marcatelli, yeni sezon abiye koleksiyonu ile tüm kadınları havalı ve rahat adımlar atmaya davet ediyor.


Ayakları yere basan kadınların tercihi Marcatelli, birbirinden farklı ve ışıltılı tasarımlardan oluşan abiye ayakkabı koleksiyonu ile 2012 modasını takip eden ayakkabı tutkunlarını şıklığın doruğuna çıkarıyor.


Marcatelli’nin abiye koleksiyonunda parlak kırmızı, kum rengi, yeşil ve siyahın yanı sıra, ışıltılı taşlarla donatılmış modeller de göze çarpıyor. Bu senenin modası şeffaflık, Marcatelli abiye koleksiyonunda da görülüyor. Çiçek detayları ile süslenmiş ya da bilekten bağlı şeffaf bantlı ayakkabılar koleksiyonun en dikkat çekici tasarımları arasında yerini alıyor.


Marcatelli kadınları, birbirinden güzel modellerin bulunduğu bu eşsiz koleksiyon ile zarafet yarışlarının yaşandığı özel gecelerde, kıyafetlerini en güzel ayakkabı ile tamamlayarak rakiplerini geride bırakıyor.



Etiketler: , Ayakkabı, Çiçek, Marcatelli, Marcatelli ayakkabı, Marcatelli ayakkabı fiyatları, Marcatelli ayakkabı modelleri, Marcatelli indirimleri, Marcatelli kampanyaları, Marcatelli mağazaları, Marcatelli ürünleri, Yeşil

No comments:

Post a Comment