Thursday 20 September 2012

2013 Kia ProCeed




Güney Koreli otomobil üreticisi Kia, tepeden tırnağa yenilediği Ceed modelinin beş-kapılı hatchback ve Sportswagon versiyonlarının ardından yeni üç-kapılı Pro_ceed modelini de Avr

2013 Kia ProCeed: 2013 Kia ProCeed

Wednesday 19 September 2012

Adana Yöresi Analı Kızlı Tarifi




Analı Kızlı Tarifi,






Analı Kızlı Hazırlanışı,






Analı Kızlı Nasıl Yapılır?,






 






Adana İlimizin meşhur yöresel yemeklerinden olan Analı Kızlı tarifini, hazırlanışını ve nasıl yapıldığını bu başlık altından sizlerle paylaşacağız.






Analı Kızlı Adana’da her gün tüketilen yemeklerden biridir.






adana yemekleri analı kızlı, analı kızlı çorba tarifi tarifi, analı kızlı çorbası, analı kızlı çorba






Tarifimize Başlayalım 






Analı Kızlı yemeğini yapabilmemiz için şu malzemelere ihtiyaç vardır;








  • Yarım paket ince köftelik bulgur














  • Yarım litre sıcak su














  • 250 gram yağsız köftelik kıyma














  • 1 kase un














  • 1 yumurta














  •  Biber Salçası














  • Yeteri kadar tuz, karabiber, kimyon



















Sos İçin:








  • 1 litre et suyu














  • 1 kase nohut haşlanmış














  • 1 çay bardağı limon suyu (hazır limon suyu kullanmayın. limonu sıkarak elde edilmiş olsun)














  • Yeteri kadar tuz, karabiber ve kuru nane














  • Orta boy rendelenmiş domates














  • 125 gram tereyağı














  • Biber salçası



















İçi için:








  • Yarım kilo kıyma (yağlı köftelik)














  • Yeteri kadar tuz, kırmızı biber ve karabiber














  • 4 adet rendelenmiş soğan














  • 3 yemek kaşığı tereyağı














  •  Biber salçası



















Bu malzemeleri hazırladıktan sonra Analı Kızlı yemeğini hazırlamaya başlayabiliriz.













Analı Kızlı Hazırlanışı;






Derin bir kabın içinde bulgurumuzu sıcak su ile ıslatıp şişmesini bekliyoruz. Şişen bulgurun içine 1 yemek kaşığı biber salçası, tuz, kimyon, karabiber, kıyma, yumurta ve azar azar un ilavesi ile iyice karışıp hamur olana kadar yoğuruyoruz.






Bir tavada tereyağını eritip rendelenmiş soğanları pembeleşene kadar kavuruyoruz. İçine kıymayı ekleyip, kıyma suyunu çekene kadar kavurmaya devam ediyoruz. trvikipedi.com Ardından tuz, karabiber, kırmızı biber, biber salçası biraz daha pişiriyoruz.






Elimizi ıslatıp köfte harcından ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elimizin içinde yayarak açıyoruz. Kçftenin içine hazırladığımız içten koyup köfteyi kapatarak yuvarlıyoruz. Hamurun yarıdan fazlasını bu işlem için kullanıyoruz. Kalanı ile de yaklaşık 1 yemek tabağı kadar misket şeklinde minik içsiz köfteler hazırlıyoruz.






Bir tencerede et suyu, limon suyu, nohut, tuz, karabiberi koyup kaynayana kadar pişiriyoruz. Kaynayan suya köfteleri atıp haşlıyoruz.






Bir tavanın içinde tereyağını eritip soğanları kavuruyoruz. İçine domatesleri, salçayı ve kuru naneyi ekleyip pişiriyoruz. Pişen sosuda köftenin içine döküp, Köfteyi suyu ile birlikte sıcak olarak servis ediyoruz.



Bu Yazıya Gelen Aramalar:

analı kızlı çorbası tarifi, adana yemeklerianalı kızlı, analı kızlı çorba

Tuesday 18 September 2012

Evimiz..

Güne kendi evimizde uyanmak..

Gerçekten acaip bir duyguymuş.

Balayıydı, aile yemeğiydi falan derken, ancak dün gece 1 gibi eve gidebildik.

Eşyaları arabadan indir, yerleştir zaman nasıl geçti anlamadık.

Bu koşuşturma içerisinde sanki daha önce hiç yaşamadığımız bir evdeymiş hissi gelmedi aslında.. Sanki hep burdaymışız ve bu da bizim için normal bir günmüş gibiydi. Evimizi 10 gündür göremediğimiz için özlemiştik sadece..

"Su basmasın" diye kapattığımız olan vanamızı açtık, buzdolabını çalıştırmaya başladık. Yanımızda getirdiğimiz bazı erzakları yerleştirdik. ve hadi uyuyalım artık dedikten sonra bile bir yarım saat geçti diyebilirim.

Tek tek pencereler kontrol edildi sonra başladık "Kapıyı kitledin mi", "alarmı çalıştırdın mı", "bu ışık nerden kapanıyor ya" demeye..

Evimizin hala bazı eksikleri var. Neyin nerde olduğunu tam kavrayabilmiş değiliz hatta.. Ama herşeye rağmen sabah erkenden kalkıp çabucak bir kahvaltı hazırladım "kocacıma". Peynirler, kalp şeklinde omletler, meyve tabakları falan artık evde neler bulabildiysem.. Ama meğer bizimki ekmek olmadan yumurta yemezmişşşş.. Evet evet gerçekten yemedi. O hazırladığım omleti resmen yemedi. veeee böylelikle bu da onun için hazırladığım son kahvaltı oldu.

Neyse hadi son kahvaltı demeyelim ama bir daha omlet yapmayacağım kesin. hihihihih

şaka bir yanaaaaa, bu akşam yemek de yapmayacağım, çünkü akşam için bir programımız var. Hatta yarın da.. Perşembeye henüz bir program olmasa da onu da bir şekilde dışarıda halledebilmeyi düşünüyorum. Sonra zaten düğünler var.. Artık pazar günü ilk yemeğimi şöyyyyleeee rahat rahat yaparım dimi amaa... Ama henüz ne yapacağımı bilmiyorum. Şuana kadar ona hiç yapmadığım bir yemek olsun istiyorum ama sanırım elimdeki bütün kozları kullanmışım. Farklı birşeyler bulmam lazımmmm..

Ayyy akşam olsun istiyorum.. Evimize gideyim, hala yerleştiremediğimiz eşyaları yerleştireyim, balayı valizini açıp komple makinaya atıvereyim. Sonra da bir güzel süslenip aşkımla gezmeye gidelim istiyorum.

Çok şey değil istediklerim. Şu geçtiğimiz zaman içerisinde her istediğim o kadar kusursuz oldu ki bundan sonrası için birşeyler daha isteyip, hayal etmeye utanıyorum.

Bu arada hala düğün fotoğraflarımızı alamamış olmanın burukluğu üzerimde.. akşam olsun bir de gidip onları alalım "istiyorum"

off yine mi fotoğraf yok dememeniz için Ilıca otelin kendi sitesine yüklediği fotoğraflardan bir kaçını paylaşayım artık.






 












Örgü Tamamlama Oyunu









Örgü tamamlama oyununda ipler sizin elinizde ve size gösterildiği şekilde renkleri ayarlamanız gerekli. Hangi renge işaretleme yaparsanız o renk değişmektedir. Size gösterilen renk ise sol tarafta gösterilmektedir. Oyunda klavyedeki yön tuşları ile kontrollerinizi sağlayabilirsiniz. Oyunu oynamak için ise yüklendikten sonra Play Game(oyunu oyna) butonuna basıp oyuna başlayın. İyi eğlenceler dileriz..


































Monday 17 September 2012

Gelinlik modelleri Aire Barcelona




Evlilik hazırlığı içinde insanı en çok meşgul eden şey gelinlik modeli seçimi için gerekli süredir. Mutluluğun anahtarı yapılan veya yapılmayan şeydir kimi zaman ve düğün gibi hayatın en keskin dönemeci olan zamanlar için bu kaide biraz daha çok önemlidir. Bu nedenle gelinlik modelleri içinden hangisinin seçileceği günlük bir elbise veya aksesuarın seçilmesinden çok farklıdır ve zordur.






Küçük yaşlardan beri kurulmuş hayallerin gerçeğe büründüğü zamandır, yaşanılası güzelliktir, sevinçtir, mutluluktur, umuttur düğünler. Gelinlik bir kişiyi o en mutlu günde prenses yapan gizemdir özünde. Düğünün en çok dikkat çekici, parlayan, farklı ve önemli genç kızının yani gelinin diğerlerinden ayıranıdır. Yüz yıllara yani zamana, sınırlara, uzaklıklara, kültür başkalıklarına dünya üzerinde hiçbir engele takılmadan her devirde, her memlekette, her kültürde vazgeçilmez bir manası vardır gelinliğin.






Gelinlik modelleri farklılık gösterse de dünyanın hangi ülkesinde olursa olsun düğün töreninde gelinin kim olduğu hemen bulabilirsiniz. Evleniyorken hemen her şeyin güzel ve önemli olmasını sağlamak için en ince detaya dahi dikkat etmek gerekir. Gelinlik genelde danteldir bazen ise dekoltedir, düğünün bile önüne geçmektedir bazı zamanlarda.






Herkesin özel değer verdiği bir şey olmasından dolayı yüzlerce gelinlik arasından sadece birinin seçilmesi hiç basit bir karar değildir. Başka olmak, özel olmak lakin yine de herkesin aşina olduğu bir model bulabilmek veya özel olarak diktirmek için günlerce ya da haftalarca çaba harcamak gerekmektedir.






Düğünden yıllar sonra bile giyilen gelinlik modelini anımsayıp kendini değerli hissedebilmek için bir gelin elinden gelen her şeyi yapar. Beğendiği gelinliğin kendine yakışan ve tüm misafirler tarafından şık bulunacak bir model olması amacı ile önceden gördüğü sevdiği modelleri kendi evlilik dönemindeki modellerle kıyaslayıp en güzeli belirlemeye çabalar. Ve tüm bu emekler sonrasında seçilen gelinlik evliliğin hiç bir zaman unutulmayacak bir adım olmasını sağlayacaktır.

Sunday 16 September 2012

Rüyada Cam Kırmak


Rüyada görülen camın azı ve çogu geçici bir üzüntüdür. Çünki cam çabuk kırılır.

Camdan yapılmış eşek görmek ,güzel bir işe veya bekarsanız kısmete yorulur. Camın kırıldıgını görmek bir ugursuzluktan kaçınmaya işaret eder.

Cam silmek veya parlatmak eşler veya sevgililerin birbirlerini sevmeye ,memur iseniz terfi almaya veya ticarette kazancın artmasına yorulur. Kirli cam huzursuzluktur.

Rüyada cam görmek aydınlıga işarettir. Rüyasında bir pencere önünde oldugunu ve camdan dışarı baktıgını görmek bir yolculuga veya bir yazlıga gitmek istedigine ; pncerde camın olmadıgını vekırık oldugunu görmek ,mahkemede bir davası olduguna ve bu davanın aleyhine sonuçlanacagına; kırk bir camın parçalarını yerden topladıgını görmek halka yarar bir iş için onlara yardım edecegine işaretir.

Cam aynı zamanda aslı olmayan şeylere de yorumlanır. Rüyanızda pencerenize cam taktıgınızı görmek aslı olmayan bir haber alarak şaşıracagınıza delalet eder. pencerenizin camı kırılarak parçalarının etrafa dagıldıgını görmek işittiginiz bir yalan sözün sonradan aslı olmadıgını ve olayın dedikodudan ibaret oldugunu ögreneceginize işarettir.

Saturday 15 September 2012

Caillou Halı Modelleri






Caillou halı modelleri çocuk odası dekorasyonunda en çok tercih edilen halı çeşitlerindendir. Küçük fakat zeki bir çocuk olan caillou kısa zamanda büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştır. Caillou çocukların çizgi film kahramanından öte hayallerini süsleyen ve varlığına inanmak istedikleri güçlü bir karakterdir. Caillou eğitici çizgi filmleri sayesinde birçok lisanslı ürünlerin yaratıcısı olmuştur. Caillou halı modelleri ile çocuk odası dekorasyonunu tasarladığınızda eğitici bir alan oluşturmak isterseniz caillou oyun halılarını tercih edebilirsiniz. Ayrıca caillou halı çeşitleri anti bakteriyel ve antialerjik olarak üretilmektedir. Sağlıklı olması bakımından sertifikalı caillou ürünlerini tercih etmenizi öneririm. Caillou halı çeşitlerinde kullanılan canlı renkler ve 3 boyutlu figürler sayesinde çocuklarınız daha yaratıcı bir kişiliğe sahip olacaktır.













bebek bereleri modelleri

Buradasınız : Ana Sayfa //
Örgü örnekleri //
bebek bereleri modelleri


bebek bereleri modelleri




Yazan
Kelebek Tarih
14 Eylül 2012 |
Yorum Yapın






Bebeğine kim değer vermez ki değimli anneler. Onlar için bir çok fedakarlığı yapmaktayız.  Şirin olmaları için birbirinden güzel elbiseleri giydiririz. Çeşitli elbiseler onların giyim ve kuşanmasına yardımcı olmaktadır. Bir bebek için en çok ihtiyaç duyulan aksesuarlardan birisi ise berelerdir. Bebekler için şık bere modellerini annelerimize sunmak istedik. bu bereler ile


Çok şirin ve tatlı olmaları içten bile değil






 


Benzer yazılar













Etiketler: bebek beresi örnekleri, derya baykal bebek bere modelleri, en güzel bebek bereleri, kolay bebek beresi, örgü bebek bere modelleri

Friday 14 September 2012

Bıçak Tatlısı Tarifi













Bıçak Tatlısı


MALZEMELER

1 Paket Margarin

2 Su Bardagi Süt

3 Su Baragi Un

1 Adet Yumurta

Serbet Için:

500 gr Seker

1,5 Su Bardagi Su

YAPILIŞI

Önce serbeti hazirlayin. Bunun için seker ve 1.5 su bardagi suyu

kaynatin. Limon suyunu ilave edin. Derin bir kapta margarini eritin.

Sütü ekleyin. Kaynadiktan sonra altini kapatin. Unu azar azar ekleyin.

Sürekli karistirarak hamur yapin. Hamur ilininca, yumurtayi ekleyin.

Iyice yogurun. Hamuru firin kabina yayin. Elinizle düzeltin. Biçakla

baklava dilimleri seklinde kesin. Önceden isitilmis 180 dereceli firinda

üzeri kizarana dek pisirin. Firindan çikinca üzerine soguk serbet gezdirin.

4 saat dinlendirip, servis yapin.

Sunday 9 September 2012

AKAY GELİNLİK MODELLERİ,AKAY 2013 2014 GELİNLİK MODELLERİ,Akay “Romantic” Koleksiyonu Gelinlik Modelleri




AKAY GELİNLİK MODELLERİ,AKAY 2013 2014 GELİNLİK MODELLERİ,Akay “Romantic” Koleksiyonu Gelinlik Modelleri 






Akay gelinlik Türkiye'de özgün bir yere sahip.“Romantic” ismini verdiği özel koleksiyonu ile çok iddalı olduğunu gösteriyor akay.Gelinlikler gerçektende mükemmel ama gelinlik içindeki mankenin bakışları neden bu kadar sert acaba:)Buda bir muamma:)




































































































































akay,akay gelinlik modelleri,akay gelinlik 2013,akay gelinlik 2014,akay gelinlik modeleri sonbahar kış,akay gelinlik ilkbahar yaz,akay gelinlik modası,akay gelinlikleri,akay gelinlik çeşitleri,akay gelinlik fiyatları,akay gelinlik istanbul,akay gelinlik ankara,akay gelinlik izmir,akay gelinlik adres


Saturday 8 September 2012

Orman Kebabı Tarifi













Orman Kebabı


MALZEMELER

600 gr Kuzu kusbasi

60 gr margarin

100 gr Sogan

300 gr Patates

150 gr Havuç

Baharat torbasi

2.5 bardak Su

150 gr Bezelye

1 tatli kasigi Tuz

1 tatli kasigi Kekik

YAPILIŞI

Ön hazirlik olarak sogani ayiklayip, küçük küpler halinde dograyin.

Patatesin kabuklarini soyun. Havucu kaziyin. Her iki sebzeyi de iri zar

biçimi dograyin. Bezelyeyi ayiklayin. Havuç ve bezelyeyi içine biraz

tuz atilmis bol suda haslayin. Sebzeler daha diri iken kabi atesten alin.

Sebzeleri bir süzgece aktarin. Sularini iyice süzdürün. Yagin üçte birini

orta boy bir tencerede, orta ateste eritin. Yag kizmaya baslayinca önce

patatesleri koyun. Bir kevgirle sik sik karistirarak, 3-4 dakika, patateslerin

disi sert bir kabuk baglamaya baslayincaya kadar kizartin. Patatesleri, yagini

süzdürerek tencereden bir baska kaba aktarin. Ayni yagda eger gerekirse

biraz daha yag ilave edebilirsiniz hafifçe haslanmis havuç ve bezelyeyi de

kizartin. Sebzeleri kizarttiktan sonra yaglarini süzdürüp, patateslerin

bulundugu kaba aktarin. Kalan yagi, orta boy bir tencerede, orta ateste

eritin. Yag kizmaya baslayinca, kusbasi dogranmis kuzu etini ilave edin.

Atesi açin. Etleri bir kevgirle ara sira karistirarak, 5-6 dakika,

pembelesinceye kadar sote edin. Sogani tenceredeki etlere ilave edin.

Yine ara sira karistirarak, birkaç dakika daha pisirin. Tuzunu ve kekigini

koyup, karistirin. Sebzeleri katin. Suyu ilave edip, bir tasim kaynatin. Bu

arada tencerenin üzerinde olusan kefi, bir kevgirle alip, atin. Baharat

torbasini koyun. Atesi kisin. Tencerenin kapagini sikica örtün. Kebabi,

agir ateste 25-30 dakika, etler yumusayincaya kadar pisirin. Bu süre

içinde, ara sira tencerenin kapagini açip, etlerin pisip pismedigini kontrol

edin. Gerekirse pisirme süresini uzatin.

Sulu Köfte Tarifleri Sulu Köfte Tarifi Sulu Köfte Yapılışı



Sulu Köfte Tarifi

Malzemeleri: 














  • 1 kilo orta yağlı dana kıyma














  • Yarim su bardağı kırık pirinç














  • 3 tane kuru soğan














  • 3 çorba kaşığı sıvı yağ














  • 1 kahve fincanı sirke














  • 2 çay kaşığı karabiber, tuz, kimyon














  • 3 çorba kaşığı domates salçası














  • 2 su bardağı sıcak su
















Yapılışı

Kıymayı derin bir kaseye koyun.

Yıkanmış ve suyu süzülmüş pirinç, tuz, kimyon ve karabiber ilave ederek yoğurun.

Sirkeyi bir tabağa koyup elinizi sirke ile ıslatarak köfteler yapın.

Diğer tarafta sıvı yağda ince doğranmış soğanları kavurun.

Salça, karabiber, tuz ve 2 su bardağı sıcak su koyup arada bir karıştırarak kaynatın.

Hazırladığınız köfteleri kaynamakta olan salçalı sosun içine atarak pişirin.

Köfteler pişip sosun kıvamı koyulaşınca servis tabaklarına alıp sıcak olarak servis yapın.

Friday 7 September 2012

Topbaş'tan ulaşım zammında geri adım


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) 28 Ağustos'taki toplantısından toplu taşımaya zam kararı çıkmıştı. Bazı hatlarda fiyatlar değişirken bazı hatlarda fiyatlar sabit kaldı. Zam oranı yüzde 10 ve yüzde 50 arasında gerçekleşmişti.  



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yapılan zamlar içerisinde öğrenci zammını geri aldıklarını açıkladı.



Ayrıntılar gelecek..

Monday 3 September 2012

Gelinlik İsteyen?








Merhaba!

Tanıştırayım; bu gördüğünüz gelin benim arkadaşım Şeyda.

Geçen sene evlenmişti hani.

Yaptırıp 3000 liraya satın aldığı gelinliği, şimdi çok cüzi bir miktara elden çıkarmak istiyor.

Her adımın masraf olduğu malum dönemde bir geline yardımcı olma fikri hoşuna gitmiş.








Üstü tamamen taş olup, etek kısmı bu taşlı kısmı dengelemek için sade tutulmuş kat kat tülden oluşmaktadır.

Arkada gösterişli bir fiyonku da mevcut olan bu gelinlik 40 bedendir. Bir gelinlikçiyle anlaşıp üstünde oynamalar bile yapabilirsiniz.








Yoruma kapıyorum bu yazıyı.

İgilenen arkadaşlar fiyat ve diğer merak ettikleri her şey için  mail atsınlar olur mu?

seyhanc@gmail.com

Krem Halı




Krem halı modelleri sıklıkla kullanılmaktadır. Krem halılar hem kiri göstermez hem de  dekorasyondaki mobilyaların çoğu ile uyum sağlar. Bu anlamda oldukça masrafsızdır. Farklı tasarımları da bulunan krem halılar banyoda, yatak odasında, salonda, çocuk odasında ve genç odasında kullanılmaktadır. Krem halı modelleri zaman geçtikçe farklı görünümlerde karşımıza çıkar. Sade krem renkli olan halıların yanında desenli krem halılar da bulunmaktadır. Krem halı fiyatlarından bahsetmek gerekirse diğer halılardan farklı yoktur. Krem halı fiyatları üretici firmanın ismine yani markasına göre değişkenlik göstermektedir.  Bununla birlikte krem halılar oldukça kullanışlı ve uyum sorunu yaşatmayan halı türünden birisidir. Genel anlamda makine dokuması ile üretilmektedirler.





Sunday 2 September 2012

Limonlu Tart Tarifi






Limonlu Tart nasıl yapılır ?

Limonlu Tart Mutfak: Türk Mutfağı.

Limonlu Tart Yapım Zorluğu: Kolay

Limonlu Tart Gerekli Malzemeler;

1 adet limon

2 adet yumurta

1 su bardağı un

2 çorbakaşığı su

2 çorbakaşığı tozşeker

1 su bardağı pudra şekeri

6.5 çorbakaşığı erimiş tereyağı

5 çorbakaşığı margarin (ya da tereyağı)

10 Kişilik

Limonlu Tart Tarifi;

Un ve yağı karıştırın. Toz şeker ve suyu katıp hamur haline getirin. Elde ettiğiniz hamuru buzdolabında 60 dakika kadar dinlendirin. Daha sonra bir turta kabına koyup, yaklaşık 15 dakika pişirin.

Bu arada yumurtaları pudra şekeriyle çırpın, limon suyu ve rendelenmiş limon kabuğunu ilave edin. Bu karışıma eritilmiş tereyağını kattıktan sonra pişmiş hamurun üstüne yayıp 15 dakika daha pişirin.

Her Gün 1 Tarif: Afiyet Olsun.

Limonlu Tart No: 245

Uzun Gecelik Abiye Modelleri 2013 Trend Moda




Uzun Gecelik Abiye Modelleri 2013 Trend




Uzun Gecelik Abiye Modelleri 2013 Trend Moda




Yeni yıla girmeden farklı tasarımcılar birbirinden güzel ve çok şık abiye modellerini bizlere sunmaktadır. Adeta 2013 yılının şıklık yarışına girecek bayanlarımız için yaratılmış çok güzel abiye modelleri derim. Renkleri ile de göz önünde olan 2013 önü kısa arkası uzun abiye modelleri bizleri daha farklı ve havalı gösterecektir. İşte bu güzel önü kısa arkası abiye modellerini merak ettiyseniz. Buyurun hep beraber bakalım.




2013 Önü Kısa Arkası Uzun Abiye Modelleri








Bir önceki yazımız olan Trend 2013 Bebek Kız Ayakkabı Modelleri başlıklı makalemizde kız ayakkabı modelleri, kız bebek ayakkabıları ve kız bebek modelleri hakkında bilgiler verilmektedir.

abiye modelleri,önü kısa arkası uzun elbise modelleri 2013,önü kısa arkası uzun elbiseler,uzun abiye modelleri 2013


Toplam 0 yorum bulunmaktadır.

Saturday 1 September 2012

Dantel örtü modelleri dilimli yuvarlak dantel örtü – Birbirinden güzel ve Özel el işi becerileri, göz nuru el emekleri, Örgü Örnekleri ve daha fazlası hobicini.com'da

Dantel örtü modelleri dilimli yuvarlak dantel örtü – Birbirinden güzel ve Özel el işi becerileri, göz nuru el emekleri, Örgü Örnekleri ve daha fazlası hobicini.com'da








    iki renkli yuvarlak dantel modeli





    dantel modelleriiki renkli yuvarlak dantel modeli

    Sonraki->



    31 Ağustos 2012 Saat : 12:18





    dilimli yuvarlak dantel örtüile Benzer Yazılar: -

Domain



hobiler



TOPlist